Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi, în legătură cu susţinerea lui Iulian Dumitrescu la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, că propunerea trebuie să vină de la filială şi a precizat că la “nivelul conducerii politice sunt celelalte elemente de analiză” care vor fi luate în calcul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Nicolae Ciucă a fost întrebat, joi, că despre faptul 60 de primari îl susţin pe Iulian Dumitrescu pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Judeţean Prahova. 
 
“Noi astăzi nu am validat candidaţii la filiala Prahova, ca atare, aşa cum am făcut pentru cele 21 de filiale şi cele două sectoare din Bucureşti, vom proceda la o analiză pe fiecare filială şi fiecare candidat în parte, a afirmat preşedintele PNL. 
 
El a mai fost întrebat dacă conducerea centrală a PNL îl susţine pe Iulian Dumitrescu pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean Prahova. 
 
“În primul rând, ştiţi foarte bine că propunerea trebuie să vină de la filială. Iar la nivelul conducerii politice sunt celelalte elemente de analiză pe care le vom avea în vedere şi de care vom ţine cont atunci când vom lua decizia”, a mai declarat Ciucă. 
 
PNL Prahova anunţase, miercuri seară, că filiala judeţeană a decis să îl susţină pe Iulian Dumitrescu la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova. Dumitrescu este cercetat pentru corupţie într-un dosar în care şi sora sa şi soţul acesteia sunt puşi sub acuzare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.