Premierul interimar Nicolae Ciucă a declarat, întrebat joi dacă şi-ar fi dorit funcţia de prim-ministru, că şi-a dorit să îşi facă datoria şi că şi-o va face până la capăt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„V-am zis despre ce este vorba. Mi-am dorit să îmi fac datoria şi mi-o voi face în continuare până la capăt”, a afirmat Nicolae Ciucă, chestionat joi dacă şi-ar fi dorit ca PNL să îl nominalizeze pentru poziţia de premier în viitorul Guvern.

Nicolae Ciucă a participat joi la evenimentul de semnare a acordurilor de cooperare dintre Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP), Biserica Ortodoxă Română şi Primăria Municipiului Bucureşti. 

Liberalii au votat miercuri ca Florin Cîţu să fie propunerea de premier a partidului. De cealaltă parte, USR-PLUS îl susţine pe Dacian Cioloş la şefia Executivului. PSD va avea o propunere cel mai probabil în persoana lui Alexandru Rafila. PNL, USR-PLUS şi UDMR negociază zilele acestea în vederea formării unei coaliţii de guvernare, iar preşedintele Klaus Iohannis a invitat partidele parlamentare la consultări luni, 14 decembrie, la Palatul Cotroceni. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.