Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că o eventuală candidatură a sa pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor nu este ”o chestiune de voinţă personală”. El arată că, ”atunci când vine vorba de responsabilitate politică, depăşim mizele personale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Aici nu este chestiunea de voinţă personală, ci este vorba de angajament şi de ceea ce presupune să te duci în faţa unui partid şi să le ceri să te urmeze şi să îşi asume un proiect politic, iar în momentul în care partidul vine şi îţi cere un astfel de demers mi se pare absolut... Aici nu există dacă îmi doresc eu şi aici nu e chestiune de miză personală”, a afirmat Ciucă, întrebat, la Digi 24, dacă îşi doreşte ca PNL să îi ceară să candideze la alegerile prezidenţiale din 2024.
 
El a arătat că la rotativa guvernamentală a demonstrat că ”există onestitate” şi în politică şi că nu pune preţ pe miza personală. 
 
”Atunci când vine vorba de responsabilitate politică, depăşim mizele personale”, a adăugat fostul premier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.