Nicolae Ciucă a declarat că apreciază gestul lui Virgil Popescu de a se retrage din competiţia internă pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL în favoarea lui Dan Motreanu. El a adăugat că e importat ca la nivelul partidului să existe responsabilităţi foarte bine asumate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În această dimineaţă aici în această sală când dl Virgil Popescu şi-a asumat să renunţe la candidatură şi am apreciat că este un gest de mare onoare pentru că este foarte important ca la nivelul PNL să avem responsabilităţile foarte bine asumate, iar Ministerul Energiei este un minister care are foarte, foarte multă treabă de făcut”, a declarat Nicolae Ciucă, întrebat într-o conferinţă de presă vineri când a aflat de retragerea din competiţie a lui Virgil Popescu.

Virgil Popescu s-a retras, vineri, din cursa pentru postul de prim-vicepreşedinte, la Consiliul Naţional al PNL de la Poiana Braşov.

„Mă bucur că suntem toţi de acord că unitatea partidului stă în forţa noastră, să fim cât mai mulţi implicaţi. E păcat că până la această dată Dan nu a fost alături de noi, este un liberal mai vechi ca mine, care a participat şi a tras tot timpul la frâiele PNL şi cred că putem face mult mai mult împreună decât singuri în PNL, în special în anul 2024 când avem patru rânduri de alegeri”, a afirmat Virgil Popescu.

Consiliul Naţional al PNL a votat, vineri, noile funcţii de conducere din cadrul partidului. Lucian Bode, pentru funcţia de secretar general, a primit 606 de voturi pentru, şi 40 e voturi au fost anulate, Dan Motreanu a fost ales prim-vicepreşedinte cu cel mai mare număr de voturi, 736 pentru, şi doar 5 anulate, iar Virgil Guran a fost ales vicepreşedinte, cu 459 de voturi pentru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.