Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, luni seară, că autorităţile continuă să analizeze să vadă cât de benefică este măsura amânării plăţii ratelor pentru populaţie şi mediul de afaceri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Nicolae Ciucă a fost întrebat, luni, ce s-a întâmplat cu amânarea ratelor, măsura care era vehiculată a fi luată în cadrul acestui pachet. 
 
“Este o măsură pe care am discutat-o cu ministrul de Finanţe. În acest moment, datele pe care le-am analizat ne-au dus către această decizie la nivelul coaliţiei, să continuăm să analizăm să vedem cât de benefic este pentru populaţie şi mediul de afaceri.  Este o amânare a deciziei”, a explicat premierul. 
 
Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a precizat că măsura a rămas în discuţie. 
 
“Măsura a rămas în discuţie, discutăm cu sistemul  bancar împărţirea costurilor pe această măsură”, a afirmat Câciu.
 
El a menţionat ca va continua analiza cu sistemul bancar pentru a fi găsite soluţii mai bune pentru cetăţeni şi pentru companii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.