Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, în şedinţa Executivului, că o chestiune care cred că trebuie să facă obiectul unei abordări anticipative este cea legată de ambrozie. Şeful Executivului a cerut Ministerului Mediului cât şi celorlalte instituţii cu responsabilităţi în domeniu să înceapă de pe acum să urmărească aplicarea legii pentru a evita efectele produse de această plantă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O chestiune care cred că trebuie să facă obiectul unei abordări anticipative este cea legată de ambrozie. Ştim cât de mulţi români suferă din cauza acestei plante. Există deja lege, există şi măsuri care trebuie luate în acest sens. 

Vă rog, Ministerul Mediului cât şi celelalte instituţii cu responsabilităţi în domeniu să înceapă de pe acum să urmărească aplicarea legii şi a prevederilor în vigoare, pentru a evita efectele produse de această plantă”, a mai spus premieru. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.