Premierul Nicolae Ciucă a cerut, joi, ministerelor să finalizeze reglementarea măsurilor din programul Sprijin pentru România, aşa cum au fost asumate în coaliţia de guvernare, până săptămâna viitoare, el precizând că măsurile trebuie să intre în vigoare de la 1 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este important să continuăm pachetul nostru de măsuri Sprijin pentru România. Doresc să subliniez că ne apropiem de finalul lunii şi pachetul de măsuri vizează implementarea tuturor, începând cu data de 1 iulie”, a spus şeful Executivului în deschiderea şedinţei de Guvern. 

El a continuat: ”Ca atare, vă rog fiecare minister care nu a finalizat reglermentarea măsurilor, aşa cum au fost ele asumate în coaliţia de guvernare, să fie finalizate până săptămâna viitoare, astfel încât ele să poată să producă efecte începând cu data de 1 iulie”, a precizat premierul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.