Premierul Nicolae Ciucă a precizat că garantează că va pune la dispoziţia Justiţiei tot ceea este necesar pentru ca dosarul de investigare a celor întâmplate acum patru ani, la protestul din 10 august, să fie soluţionat, iar cei vinovaţi de represiune vor răspunde în faţa legii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Au trecut patru ani de la protestul din 10 august, în care oameni nevinovaţi au fost victimele unor violenţe nejustificate. Dau asigurări că actualul guvern protejează dreptul la liberă exprimare şi că niciodată nu vom permite ca manifestaţii paşnice să degenereze în violenţe de stradă. Românii trebuie să ştie că se pot baza pe Jandarmeria Română, o instituţie fundamentală în arhitectura statului român care îşi cunoaşte şi respectă misiunea”, a scris Nicolae Ciucă, miercuri pe Facebook.
 
El a garantat că va fi pus la dispoziţia Justiţiei „tot ceea este necesar pentru ca dosarul de investigare a celor întâmplate acum patru ani să fie soluţionat. Cei care se fac vinovaţi de represiune vor răspunde în faţa legii”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.