Premierul Florin Cîţu anunţă că, vineri, se va reuni CNSU, dar şi Guvernul, pentru a adopta măsurile decise împreună cu preşedintele Klaus Iohannis şi pentru a le transpune în Hotărârea de Guvern pentru prelungirea stării de alertă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Florin Cîţu a anunţat, joi seară, la Digi 24, că starea de alertă va rămâne în continuare, dar Guvernul va aduce unele modificări, după discuţiile cu preşedintele Klaus Iohannis.

”Vom avea o şedinţă de Guvern mâine, în care vom modifica, în funcţie de lucrurile pe care le-am decis astăzi împreună câteva lucruri (...) Foarte important este că apar toate aceste relaxări, dar suntm încă în pandemie. În spaţiul închis rămâne masca, în zone aglomerate rămânem cu mască. Am făcut un pas important, mai devreme decât estimasem, dar să nu credem că a trecut”, a declarat premierul.

Acesta a afirmat că restaurante, baruri, cafenele, discoteci rămân închise.

”De la 1 iuni există propuneri să se deschidă, dar pentru persoane vaccinate”, a mai afirmat premierul.

Acesta a anunţat şi că va exista vineri o şedinţă a CNSU pentru a fi adoptete noi măsuri

”Mâine vom avea hotărârea CNSU şi vom mai ven cu detalii exact ce se întâmplă în prioada următoare, în 15 mai şi 1 iunie”, a mai afirmat premierul.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.