Premierul Florin Cîţu a afirmat că vaccinarea este un drept, dar şi o responsabilitate, iar vaccinarea salvează sănătatea şi viaţa oamenilor. Şeful Executivului a adăugat că Guvernul este alături de UNICEF în Săptămâna Mondială a Imunizării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Vaccinurile salvează sănătatea şi viaţa oamenilor! Au fost şi rămân singura cale pentru omenire de a se proteja de boli mortale, precum poliomielita sau variola. Acum vaccinurile reprezintă singura soluţie de a depăşi cu bine pandemia de COVID-19 şi de a ne întoarce în siguranţă la normalitate. Vaccinarea este un drept, dar şi o responsabilitate. Depinde de fiecare dintre noi să ne asigurăm că avem grijă de sănătatea noastră şi a celor dragi. Mulţumesc încă o dată personalului medical pentru efortul supraomenesc pe care îl face, atât pentru tratarea pacienţilor, cât şi pentru susţinerea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19! Guvernul României este alături de UNICEF în Săptămâna Mondială a Imunizării, pe care o sărbătorim la sfârşitul lunii aprilie, şi susţine accesul copiilor şi adulţilor la vaccinuri care să le protejeze sănătatea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.