Preşedintele PNL Florin Cîţu a afirmat, luni, că partidul său nu simte o presiune privind remanierea ministrului Energiei, Virgil Popescu. ”Nici noi nu punem presiune pe cei care sunt responsabili cu peste 100 de decese pe zi sau cu inflaţie de peste 10 % şi dobânzi mari şi aşa departe”, a spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu simţim (presiune pentru remanierea lui Virgil Popescu - n.r.), cum nici noi nu punem presiune pe cei care sunt responsabili cu peste 100 de decese pe zi sau cu inflaţie de peste 10 % şi dobânzi mari şi aşa mai departe”, spune Florin Cîţu.

Preşedintele PNL a arătat că ”soluţiile trebuie să vină din guvern”, referitor la măsurile din energie. 

Duminică, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că decizia privind evaluarea activităţii miniştrilor aparţine premierului şi spune că nu îi poate „cere” acestuia „evidenţe”, afirmaţia fiind făcută în contextul în care a fost întrebat dacă va solicita demiterea ministrului Energiei, în situaţia în care acesta nu vine cu o propunere privind rezolvarea problemelor legate de criza preţurilor la electricitate şi gaze naturale.

 

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a transmis luni, în contextul apariţiei unor noi speculaţii privind ipoteza schimbării unui membru al Guvernului, că schimbarea unui ministru este şi rămâne responsabilitatea prim-ministrului, nefiind pus în discuţie un astfel de subiect.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.