Ministrul finanţelor Florin Cîţu a anunţat că Site-ul IMM INVEST a fost refăcut şi de marţi, de la ora 9:00, poate fi din nou accesat, dar că există un risc, acţiunile PSD şi ale acoliţilor lor din Parlament, care deja votează împotriva ordonanţei privind IMM Invest. Reprezentanţii PSD afirmă că ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, nu a luat măsuri de prevenire a crizei economice întrucât "singurul plan" era declanşarea alegerilor anticipate. "Izolarea dăunează grav sănătăţii, domnule Cîţu! După ce aţi pierdut hackerii care vă atacau site-ul, acum v-aţi întors la placa preferată: PSD e de vină! Aţi dus economia României în gard", spun ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Site-ul IMM INVEST a fost refăcut. Există un RISC. Acţiunile PSD şi ale acoliţilor lor din Parlament. Deja votează ÎMPOTRIVA legii care aprobă ordonanţa prin care a fost aprobat IMM INVEST. Mai mult PSD-istii vor să oprească acest program prin moţiune. Ciolacu şi gaşca lui socialistă fac orice să oprească acest program care susţine capitatul şi economia privată. Aşa cum au făcut până acum cu toate măsurile bune luate de acest guvern”, a scris Cîţu pe Facebook.

El anunţă că marţi, 28 aprilie, ora 9:00, IMM INVEST este live şi toţi cei care doresc să beneficieze de linii de credit pentru investiţii/capital de lucru garantate de stat cu până la 90% şi cu dobândă subvenţionată 100% pot să se înscrie în program.

”Acest program nu funcţionează după principul "primul venit, primul servit"”, a precizat ministrul.

"Izolarea dăunează grav sănătăţii, domnule Cîţu! După ce aţi pierdut hackerii care vă atacau site-ul, acum v-aţi întors la placa preferată: PSD e de vină! Aţi dus economia României în gard, fiind prea ocupat să fugiţi de responsabilitate prin Parlament!", au afirmat, în replică, reprezentanţii PSD.

Ei susţin că nu s-au luat măsuri de prevenire a crizei economice întrucât preocuparea era pentru alegerile anticipate.

"Nu aţi luat nicio măsură pentru a preîntâmpina criza economică, pentru că singurul plan era să declanşaţi anticipatele! #IMM-urile au nevoie de sprijin #real şi de un #plan de relansare a economiei, nu de hackeri, OZN-uri şi alte scuze penibile!", mai spun aceştia.

Platforma IMM Invest pentru înscrierea în programul de credite garantate de stat pentru IMM s-a blocat la puţin timp de la anunţarea programului, în 17 aprilie, ministrul Finanţelor Florin Cîţu afirmând că probabil aceleaşi personaje care aruncă cu noroi în tot ceea ce face guvernul au atacat site-ul IMM INVEST şi avertizând că va afla cine este în spatele acestui atac.

”Probabil aceleaşi personaje care aruncă cu noroi în tot ceea ce face guvernul au atacat site-ul IMM INVEST. Nici eu şi nici românii oneşti care au acum nevoie de aceste resurse nu ne aşteptam la o asemenea ticăloşie.  Nicio problemă. Continuăm. Mergem înainte. Aflăm cine este în spatele acestui atac şi îi voi prezenţa public. De un lucru vă asigur pe toţi. Pe perioada cât site-ul nu funcţionează nu se înregistrează nimeni în acest program. Nu permit nicio şmecherie”, a scris Cîţu pe Facebook.

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, afirma că FNGCIMM a prezentat public date care indică "un atac informatic" asupra site-ului IMM Invest. "Cine a atacat acest site? De ce a fost atacat?", se întreabă Cîţu, menţionând că procedura de înregistrare se va relua de la zero.

"FNGCIMM a prezentat public date care indică un atac informatic asupra site-ului IMM Invest. Cine a atacat acest site? De ce a fost atacat?", a scris Florin Cîţu pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.