Preşedintele PNL, premierul Florin Cîţu, afirmă că s-a creat în România ”o coaliţie a iresponsabililor, o coaliţie bizară, în care anti-vacciniştii stau la masă cu vacciniştii, pro-europenii cu anti-europenii, doar pentru a da jos un guvern al liberalilor”. ”Toate opţiunile sunt pe masă după ziua de marţi”, a declarat premierul, precizând că responsabilitatea după ziua de marţi va reveni USR PLUS, PSD şi AUR pentru orice se va întâmpla.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În acest moment în România (...) s-a creat o coaliţie a iresponsabililor, o coaliţie bizară, în care anti-vacciniştii stau la masă cu vacciniştii, pro-europenii stau la masă cu anti-europenii, doar pentru a da jos un guvern al liberalilor. Această coaliţie nu are un plan B pe care să-l prezinte românilor. Cei de la PSD spun că nu vor să vină la guvernare, cei de la USR PLUS sun că vor cu cei pe care-i dau jos, iar cei de la AUR nu vor nimic. Aceată coaliţie trebuie să ne spună ce vrea de la România”, a declarat, duminică, Forin Cîţu, într-o conferinţă de presă.  

Premierul apreciază că ”paşii următori trebuie să-i vedem de la PSD, AUR şi USR PLUS”.  

”Orice se întâmplă dup ziua de marţi este responsabilitatea celor de la USR, PSD şi AUR (...) Eu spun că toate opţiunile sunt pe masă după ziua de marţi”, a mai declarat liderul PNL.  

Acesta acuză USR PLUS de ipocrizie.  

”Dacă USR ar fi spus vreodată că vor vota alături de UAR şi PSD să dea jos GUvernul PNL, niciodată nu am f făcut coaliţie cu USR. Au fost necinstiţi, nu au fost oneşti cu românii şi vedem că pentru USR nu există niciun fel de scrupule”, a adăugat premierul.  

Moţiunea de cenzură depusă de PSd va fi votată marţi, iar AUR şi USR PLUS au anunţat că o vor vota. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.