Ministrul de Finanţe Florin Cîţu a afirmat că PSD nu se schimbă, este tot partidul lui Liviu Dragnea, Mihai Tudose, Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov şi Sorin Grindeanu, iar singurul obiectiv al formaţiunii este „să omoare sectorul privat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„PSD-ul nu se schimbă. Este tot PSD-ul lui Dragnea, Tudose, Dăncila , Valcov, Grindeanu care are un singur obiectiv - să omoare sectorul privat. Senatul a respins vineri programul Guvernului de garantare a leasing-ului pentru IMM-uri. Faptele şi voturile socialiştilor arată clar cine sunt, criminalii economiei”, a scris Florin Cîţu sâmbătă pe Facebook. 
 
Congresul PSD are loc sâmbătă la Palatul Parlamentului. Pentru şefia PSD candidează Marcel Ciolacu şi Eugen Teodorovici, cel din urmă nefiind prezent la eveniment. 

Senatul a respins vineri, ca prim for sesizat, proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.118/2020 privind aprobarea Programul de susţinere a întreprinderilor mici şi mijlocii - IMM LEASING DE ECHIPAMENTE SI UTILAJE.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.