Premierul Florin Cîţu se descrie drept un om "foarte sincer, uneori prea sincer", el considerând că sinceritatea sa "câteodată pare aroganţă". "Eu ştiu că românii s-au obişnuit cu tipul ăla de politician care ascunde şi dă răspunsuri din care nu înţelegi nimic şi se duce după colţ de fiecare dată. Nu. Eu spun lucrurilor pe nume şi îmi asum de fiecare dată asta, cu riscurile meseriei", afirmă primul ministru. El a refuzat însă să răspundă la întrebarea dacă a consumat vreodata droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Asta i-am învăţat pe români: eu sunt un om foarte sincer, câteodată poate prea sincer şi sinceritatea asta a mea câteodată pare o aroganţă. Dar nu este aroganţă, eu sunt sincer. Să ştiţi că şi eu mă gândesc... dar nu, eu sunt sincer, foarte sincer. Eu ştiu că românii s-au obişnuit cu tipul ăla de politician care ascunde şi dă răspunsuri din care nu înţelegi nimic şi se duce după colţ de fiecare dată. Nu. Eu spun lucrurilor pe nume şi îmi asum de fiecare dată asta, cu riscurile meseriei. Eu am intrat în politică pentru a mă asigura că, atunci când plec din politică, am schimbat ceva în bine pentru români. Asta este ceea ce vreau să fac, nu mă interesează altceva, îmi asum riscurile", a afirmat Florin Cîţu, joi seară, la TVR. 
 
El a susţinut că ar vrea "ca românii să înţeleagă că sinceritatea nu este o greşeală".
 
Întrebat dacă are ceva de dezvăluit din trecutul său, care i-ar putea fi reproşat, primul ministru a răspuns: "Nu, dar bineînţeles că totdeauna pot să apară tot felul de speculaţii, niciodată nu voi putea opri speculaţiile".
 
Declaraţiile au fost făcute în aceeaşi emisiune în care premierul a refuzat să răspundă dacă s-a drogat vreodată sau nu. El a spus că aceasta chiar nu i se pare o întrebare, susţinând că întrebarea dacă s-a drogat sau nu "chiar nu are sens".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.