Florin Cîţu a precizat că aşteaptă o variantă care să fie propusă coaliţiei de către Executiv cu privire la certificatul verde. Liderul PNL a adăugat că există deja un proiect de lege pe această temă în procedură legislativă, iar certificatul verde deja funcţionează, fiind introdus de Guvernul anterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu, am discutat la coaliţie. Toate aceste lucruri se fac instituţional. O să aştept la coaliţie o variantă care să fie propusă de Guvern, să fie acceptată. Aici, până la urmă, propuneri vin de peste tot. Şi la mine veneau cei de la INSP cu tot felul de propuneri, luăm o decizie, mergeam cu ea înainte şi apoi o explicam. Noi, toţi, putem să avem opinii dar, până la urmă, trebuie să îşi asumă cineva ceva şi să meargă mai departe. Ceea ce vă spun, astăzi, în Parlamentul României avem un proiect de lege, care este deja acolo. Certificatul verde, deja, funcţionează, este introdus de Guvernul anterior, deci avem o astfel de măsură. Dacă se doreşte modificarea, foarte bine, dar să vină cu această propunere”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat luni la Parlament ce discuţii au fost cu ministrul Sănătăţii pe tema certificatului verde la locul de muncă, după primul draft de proiect de lege.

Întrebat dacă este de acord cu varianta venită de la mininistrul Sănătăţii Alexandru Rafila, Cîţu a răspuns: „În coaliţie o să discutăm şi o să vedem”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.