Florin Cîţu a declarat, referitor la faptul că Ludovic Orban a anunţat că încheie parteneriatul cu preşedintele Klaus Iohannis, că nu există un astfel de parteneriat pe persoană fizică, ci unul între PNL şi şeful statului parteneriat care este mai puternic ca niciodată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică cu preşedintele Klaus Iohannis. Parteneriatul este între Partidul Naţional Liberal şi preşedintele Klaus Iohannis şi este mai puternic ca niciodată. Am spus asta şi o voi spune în continuare. Nu există aşa ceva, parteneriat pe persoană fizică”, a afirmat Florin Cîţu, luni la sediul PNL. 

Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban, îşi menţine afirmaţiile privind faptul că parteneriatul său cu preşedintele Klaus Iohannis a încetat şi afirmă că ar fi o „nebunie” eventuala sa sancţionare pentru declaraţia în acest sens făcută sâmbătă, la finalul congresului în care a pierdut alegerile interne din PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.