Senatorul PNL Florin Cîţu afirmă că Dragnea, Vâlcov, Teodorovici şi Tăriceanu confirmă că legea pensiilor are nevoie de naţionalizarea Pilonului II. „Naţionalizează Pilonul II să plătească pensii speciale! Tupeu de borfaş”, scrie Cîţu într-o postare pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Aceşti ipocriţi, cu averi la vedere mult mai mari decât ale oricărui CEO de companie privată, zic că ei ţin partea oamenilor săraci. Chiar mai crede cineva acest lucru? Este cineva atât de credul? Dacă mai este, atunci .... Aceşti ipocriţi sunt şi mincinoşi notorii. De câte ori au zis în ultimii doi ani că nu întroduc taxe noi? Mint cum respiră”, continuă senatorul liberal.
 
El spune însă că cel mai grav lucru în ultimii 29 de ani este reinstaurarea naţional-socialismlui în România. 
  
„Lăsaţi la o parte toate cifrele din ordonanţa despre pilonul II. Asta este tot ce contează: Românii îşi pot transfera banii de la pilonul II la pilonul I din septembrie 2019. Tot de la 1 septembrie creşte şi punctul de pensii şi legea pensiilor are cel mai mare impact. Nu este nicio coincidenţă. Legea pensiilor nu se poate aplica fără taxele introduse în economie şi mai ales fără desfiinţarea pilonului II !!”, subliniază senatorul liberal.
  
„Există vreun cetăţean român care vrea să-şi scoată banii din contul de economii de la pilonul II şi: să plătească pensiile pentru zecile de mii de angajaţi la stat pentru care statul nu a plătit contribuţii? - doar în 2017 statul NU A PLĂTIT 3.5 miliarde lei la fondul de pensii şi NU A PLĂTIT 7 miliarde lei la bugetul general consolidat; să plătească pensiile speciale ale celor care au ieşit la pensie în această perioadă. Chiar credeţi că vrea cineva să-şi scoată banii din economii şi să plătească pensia lui Văcăroiu?”, continuă Florin Cîţu.
  
Senatorul PNL spune că deja plătim prin contribuţiile noastre din venitul lunar pensiile acestora şi nu este nevoie să plătim şi cu economiile noastre. 
  
„Şi pentru că nu vor exista români care să transfere de bunăvoie banii puşi deoparte pentru propriile pensii către pilonul I unde să acopere gaura de la bugetul de pensii, Dragnea, Vâlcov, Teodorovici şi Tăriceanu vor NAŢIONALIZA pilonul II de pensii. Strategia este simplă. Timp de 8 luni vor demoniza acest sector (aşa cum au făcut cu energia şi sistemul financiar). Iar la 1 septembrie ne vor spune că asta vor românii pentru că pilonul II de pensii este «incorect» or altă prostie de acest gen”, susţine Cîţu.
  
El propune următoarele soluţii: românii care au pierdut bani în aceste zile pe piaţa de capital să-i dea în judecată pe Teodorovici, Tăriceanu, Dragnea, Vâlcov; românii care pierd bani la dobânda la depozite de pe urma taxei să-i dea în judecată pe Teodorovici, Tăriceanu, Dragnea, Vâlcov; românii care pierd pilonul II de pensii să-i dea în judecată pe Teodorovici, Tăriceanu, Dragnea, Vâlcov şi spune că a şi încput discuţiile cu avocaţii pe a treia temă.
 
Florin Cîţu menţionează că ”situaţia este dramatică în acest moment”.
 
”Asistăm exact la situaţia anilor 50. Comuniştii atacau tot ce reprezenta sector privat. După câteva luni au început naţionalizarile. Toţi cei care stau acum deoparte, asistă şi zic «lasă bă, că ăia merită» sau se bucură cum atacă nişte infractori de drept comun, care dintr-o greşeală istorică au ajuns să conducă România, capitalul privat, sunt direct responsabili pentru instaurarea regimului naţional-socialist în România în 2019. Nu există economie de piaţă dezvoltată fără sector privat puternic şi dezvoltat. Dar există economii dezvoltate şi puternice cu aparat de stat mic”, încheie senatorul PNL.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.