Premierul Florin Cîţu a afirmat că aşteaptă din partea USR-PLUS o nominalizare pentru Mininisterului Sănătăţii, deoarece instituţia are nevoie de o conducere stabilă în lupta cu pandemia, şi în contextul problemei numărului de paturi la ATI.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În acest moment e foarte important şi le aduc aminte colegilor din coaliţie că e foarte important şi avem nevoie de o nominalizare pentru ministrul Sănătăţii. Este foarte important să continuăm. Ministerul Sănătăţii are nevoie de o conducere stabilă, are nevoie de un ministru interimar, de cineva care să fie în această luptă cu pandemia. Avem în continuare nevoie de a avea mai multe paturi la ATI, ştiţi foarte bine în ce situaţie suntem. Deci este nevoie de responsabilitate în actul de guvernare şi aşteptăm şi sunt sigur că vom primi în cel mai scurt timp un ministru competent care să facă faţă situaţiei”, a declarat Florin Cîţu, după şedinţa de luni a BEX al PNL. 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.