Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu a scris marţi, pe Facebook, că, în primele şase luni ale lui 2017, investiţiile străine au fost mai mici cu 280 milioane de euro faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ceea ce arată „neîncrederea” investitorilor străini în PSD, Liviu Dragnea şi „în tâmpeniile” din programul de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Liviule, nu te mai crede nimeni! În primele 6 luni ale lui 2017 investiţiile străine directe au fost de 1.84 miliarde euro faţă de 2.12 miliarde în primele 6 luni din 2016. Mai mici cu 280 milioane de euro. Să înţeleagă şi Liviu şi PSD, 1.84 mai mic decât 2.12!”, a precizat senatorul PNL.

Florin Cîţu a susţinut că „mai puţine investiţii directe arată neîncrederea investitorilor străini în PSD, Liviu Dragnea şi mai ales în tâmpeniile din programul de guvernare”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.