Premierul Florin Cîţu a afirmat, miercuri, că nu a luat niciodată în calcul varianta de a se retrage din funcţie pentru a pune capăt crizei politice, aşa cum cere USR PLUS. ”Eu nu sunt un om iresponsabil, să las România în prag de iarnă fără Guvern”, a declarat Cîţu, precizând că nu va adopta niciodată ”metoda Dragnea”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florin Cîţu a fost întrebat, miercuri, dacă crede că Ludovic Orban are dreptate când afirmă că preşedintele Klaus Iohannis ar putea rezolva criza politică într-un tete-a-tete de 15 minute şi a afirmat: ”Domnul preşedinte decide dacă vrea să aibă o discuţie şi cu cine să aibă o discuţie. Eu am spus de fiecare dată: soluţia era simplă, un ministru al justiţiei imediat, care să-şi facă treaba şi să nu obstrucţioneze actul de justiţie. Nu a fost această soluţie, foarte bine, erau alte soluţii: retragerea moţiunii. Vedem care sunt soluţiile”.  

Întrebat dacă a luat vreodată în calcul soluţia de a de retrage din fruntea Guvernului, Cîţu a afirmat: ”Niciodată, eu nu sunt un om iresponsabil, să las România în prag de iarnă fără Guvern, când vedem deja câte probleme: valul patru, preţurile la energie, salariul minim, bugetul pentru anul viitor. Să arunci România în aer – nu sunt un iresponsabil”.  

Cîţu a precizat că nu va adopta niciodată ”metoda Dragnea”: ”Metoda Dragnea este adoptată de alţi colegi, dar nu va fi niciodată adoptată de mine”. 

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis poate rezolva criza politică, iar soluţia o reprezintă “un tete-a-tete de 15 minute”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.