Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat marţi de ce este necesar un centrul special de vaccinare în Parlament, că deciziile privind centrele de vaccinare au fost luate prin hotărâri de Guvern, la propunerea Ministerului Sănătăţii. Şeful Guvernului a adăugat că probabil aceasta a fost o decizie luată de specialişti, însă a solicitat din primul moment ca ele să fie deschise publicului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Deciziile cu centrele de vaccinare ştiţi foarte bine că propunerile au venit şi au fost hotărâri de Guvern. Propunerile au venit din Ministerul Sănătăţii şi au fost avizate. De ce este acolo? Cred că a fost o decizie luată de specialişti. Până la urmă nu sunt decizii pe care le iau eu, dar aşa cum ştiţi, în toate centrele de vaccinare am cerut din primul moment să fie deschise şi publicului, după ce sunt folosite şi în centrele militare şi acestea vor fi deschise şi publicului. Deci nu există un centru special de vaccinare”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat marţi la Craiova de ce este necesar un centrul de vaccinare special la Parlament. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.