Florin Cîţu a declarat, întrebat despre faptul că unii colegi din partid îi aduc reproşuri şi ar dori un nou Congres, că nu ştie cum îl vor organiza fără ca el să îl pornească, în calitate de preşedinte al PNL. „Bineînţeles că există reproşuri. Şi eu îi reproşam lui Ludovic Orban şi alţii îmi reproşează mie. Asta arată cu toţi dorim binele PNL. Eu încurajez dialogul”, a mai explicat Cîţu, care a adăugat şi că relaţie cu şeful statului Klaus Iohannis nu s-a schimbat şi este una foarte bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Fără să îl pornesc eu, nu ştiu cum îl vor face. Bineînţeles că există reproşuri. Şi eu îi reproşam lui Ludovic Orban şi alţii îmi reproşează mie. Asta arată că toţi dorim binele PNL. Eu încurajez dialogul. Am avut în aceste şedinţe şi lucrurile s-au schimbat şi asta au văzut toţi colegii. Îi las să vorbească, dialogul este foarte bun. Oamenii îşi exprimă pdv şi apoi decidem împreună. Eu îi consider pe toţi colegii mei de bună credinţă atunci când vin şi spun o opinie, chiar dacă este contrarie cu ceea ce cred eu”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat joi la Antena 3 despre faptul că există colegi liberali care ar vrea un nou Congres al partidului. 

Chestionat despre cum este relaţia sa cu preşedintele Klaus Iohannis, liderul PNL a răspuns: „Foarte bună. Nu, nu s-a schimbat relaţia cu preşedintele”.

„Partenerii de coaliţie au vrut ca premier să fie Nicolae Ciucă şi atunci am acceptat. Nu, pentru mine nu, dar pentru PNL e important pentru că era un atac la adresa preşedintelui PNL şi pe mine mă interesa cum vom merge mai departe. Am găsit o formulă de a merge mai departe”, a completat Cîţu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.