Premierul Florin Cîţu a afirmat, întrebat dacă mai ascultă de mesajele transmise de preşedintele PNL Ludovic Orban, că el ascultă de programul de guvernare şi al coaliţiei. Referitor la declaraţiile lui Orban privind negocierile pentru formarea coaliţiei, prim-ministrul a precizat că „la împărţirea ministerelor au participat doar preşedinţii de partid, nici măcar premierul desemnat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Noi ascultăm de programul de guvernare, de programul coaliţiei. Sunt mai multe lucruri de care ascultăm”, a declarat Florin Cîţu, chestionat sâmbătă la Sibiu, dacă mai ascultă de mesajele pe care le transmite Ludovic Orban.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Premierul a mai spus despre negocierile pentru formarea coaliţiei că declaraţiile lui Orban nu sunt adevărate.
 
„Nu cred că sunt declaraţiile domnului Orban, pentru că înseamnă că nu sunt adevărate. La împărţirea ministerelor au participat doar preşedinţii de partid, nici măcar premierul desemnat”, a explicat Cîţu.
 
Ludovic Orban a fost întrebat dacă premierul Florin Cîţu îl mai ascultă, având în vedere că între ei este o competiţie internă pentru şefia partidului, spunând că da deoarece sunt colegi de partid şi iau deciziile împreună.
 
„Normal, suntem colegi de partid, Domnul Cîţu este premierul susţinut de Partidul Naţional Liberal şi luăm deciziile împreună pe bază de analize, pe bază de studii. Normal, comunicăm şi cooperăm”, a afirmat preşedintele PNL, sâmbătă la Botoşani.
 
Pe 25 septembrie va avea loc Congresul PNL. În competiţia pentru şefia partidului au intrat Ludovic Orban şi Florin Cîţu. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.