Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat dacă îl va demite pe ministrul Sanătăţii Vlad Voiculescu, în situaţia în care va trece moţiunea simplă iniţiata de PSD, că nu va fi adoptată de Parlament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu are cum să treacă în primul rând o moţiune la vot. Suntem în altă logică decât a anilor precedenţi. De ce să vorbim de remaniere când lucrurile merg foarte bine? Nu înţeleg de ce”, a declarat Florin Cîţu, marţi la Parlament. 

De asemenea, premierul a menţionat că va introduce o serie de indicatori de performanţă şi anumite ţinte pe care miniştrii să le atingă. 

„În legea bugetului voi încerca să introduc aceşti indicatori sau aceste ţinte intermediare, în vară premierul evaluează, bineînţeles, pentru că avem un singur premier, evaluează performanţa miniştrilor şi execuţia bugetară şi apoi luăm decizii pe baza acestora. E foarte simplu, premierul, este un singur premier care face această evaluare. Se pot face evaluări în coaliţie, bineînţeles, dar deciziile de a vedea evoluţia sau execuţia bugetară se iau de către premier”, a afirmat Florin Cîţu. 

Miercuri, plenul Camerei Deputaţilor va da votul pe moţiunea simplă iniţiată de PSD împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu. Dezbaterea acesteia a avut loc luni. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.