Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat dacă ia în calcul să demisioneze de la şefia Executivului sau dacă se teme de o moţiune de cenzură care ar putea fi votată în Parlament şi de USR-PLUS, că guvernarea merge mai departe. „Eu zic că avem de guvernat o situaţie dificilă şi o campanie de vaccinare de succes. Locul 4 în Uniunea Europeană, şi nu o spune noi, o spun datele oficiale, trebuie să ne mândrim cu acest lucru”, a adăugat prim-ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Guvernarea continuă. Acum vin de la şedinţă de Guvern în care am aprobat acte normative foarte importante, la care au participat toţi membrii Cabinetului sau care şi-au trimis secretarii de stat, dacă nu erau în Bucureşti. Deci guvernarea continuă. Facem în continuare lucruri importante pentru români. Astăzi au fost aprobate acte importante pentru toţi românii. Eu zic că avem de guvernat o situaţie dificilă şi o campanie de vaccinare de succes. Locul 4 în Uniunea Europeană, şi nu o spune noi, o spun datele oficiale, trebuie să ne mândrim cu acest lucru. Asta înseamnă că putem să ieşim mai repede din această perioadă şi să ajungem la o perioadă de normalitate. Eu cred că toţi membrii Guvernului susţin campania de vaccinare şi nu cred că există un membru al Guvernului care să spună ceva negativ despre campania de vaccinare pe care cu toţii o aşteptăm să fie de succes”, a declarat Florin Cîţu, chestionat joi dacă ia în calcul să îşi dea demisia sau, în caz contrar, dacă se teme de o moţiune de cenzură care ar putea fi votată şi de USR-PLUS.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.