Premierul Florin Cîţu le-a transmis şoferilor care transportă marfuri că va fi rezolvată problema carantinării celor care vin din zone roşii, nemaifiind nevoie să stea în carantină. „Hotărârea CNSU cu aceste modificări va fi dată în această seară, inclusiv cea cu eliminarea carantinării pentru şoferii care vin din alte state şi sunt testaţi sau sunt vaccinaţi”, a explicat Cîţu. El a mai spus că proiectul Pasajului Mogoşoaia a fost făcut cu şase luni înainte de termen, însă la PSD a stat trei ani în sertare, cât social-democraţii au fost la guvernare, sau opt ani cât PSD a avut conducerea Primăriei Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Da, îi auzim pe şoferi cât de supăraţi sunt şi e normal. Toţi am fi supăraţi dacă am fi stat în trafic cu orele. Acest pasaj rezolvă o problem majoră pentru Centură. Dacă m-ar putea auzi, ar afla că s-a rezolvat şi problema cu carantinarea şoferilor care vin din exterior din zone roşii. Nu mai intră în carantinare sau dacă sunt vaccinaţi. Deci am rezolvat şi această problemă. Hotărârea CNSU cu aceste modificări va fi dată în această seară, inclusiv cea cu eliminarea carantinării pentru şoferii care vin din alte state şi sunt testaţi sau sunt vaccinaţi. Atâta timp cât voi suntem guvernare liberală, va rezolva problemele românilor şi va pune interesul românilor mai presus de orice. Felicitări constructorului, felicitări Ministerului, dar cu o floare nu se face primăvară. Vreau să avem mai multe astfel de obiective terminate înainte de termen. Nu doar unul. Acest pasaj a fost rezolvat cu 6 luni înainte de termen. PSD a avut acest proiect în buzunare vreu 3 ani de zile, a avut opt ani de zile Primăria Capitalei şi nu a făcut nimic. A venit PNL şi a rezolvat problema. Asta le transmit şoferilor”, a afirmat Florin Cîţu, joi la deschiderea traficului pe Pasajul Mogoşoaia.

Chestionat despre problemele blocajelor în trafic ale românilor, Cîţu a răspuns: „Am făcut şi eu ceva timp. Am venit şi eu prin oraş. Cred că 40 de minute. Am stat în trafic. Să ştiţi că eu nu vin cu maşini în faţa”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.