Premierul Florin Cîţu a anunţat că Guvernul a avut în primă lectură, în şedinţa de miercuri, un memorandum cu tema cu tema Monitorizarea şi evaluarea complexă pe bază trimestrială a acţiunilor întreprinse de Guvern pentru îndeplinirea programului de guvernare, activităţii ministerelor şi disiminarea rezultatelor. Şeful Executivului a adăugat că vrea ca fiecare ministru să facă fişe asumate şi completate cu măsurile bugetate de Guvern şi cele de reformă. Cîţu a mai spus că vrea ca memorandumul să fie aprobată în reuniunea de săptămâna viitoare de la Palatul Victoria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un alt lucru important astăzi este un memorandum, în primă lectură, cu tema Monitorizarea şi evaluarea complexă pe bază trimestrială a acţiunilor întreprinse de Guvern pentru îndeplinirea programului de guvernare, activităţii ministerelor şi disiminarea rezultatelor. Acest memo prezintă detaliile, dar de ce este doar în primă lectură? Pentru că fişele pentru fiecare minister în acest moment cuprind doar activităţile sau obiectivele din programul de guvernare. Vreau ca aceste fişe să fie asumate de fiecare ministru în parte şi ele trebuie să fie completate cu acţiunile şi măsurile pe care noi le-am bugetat şi bineînţeles măsurile de reformă. În şedinţa de săptămâna viitoare aş vrea să aprobăm şi acest memorandum şi apoi dăm drumul şi la evaluarea activităţii”, a afirmat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.