Fostul premier desemnat Florin Cîţu, care şi-a depus mandatul, a declarat vineri că gândul că l-ar fi votat Olguţa Vasilescu, Iordache, Ciolacu l-a făcut să ia această decizie, precizând că mandatul său era de a duce la alegeri anticipate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Se fac multe compromisuri în politică, dar eu nu pot trece pste acest compromis. Gândul că m-ar fi votat Olguţa Vasilescu, Iordache, Ciolacu m-a făcut să iau această decizie”, a declarat Cîţu.
 
În România am mai avut un premier onest susţinut de PSD şi astăzi plăteşte pentru acest lucru.
Cîţu a precizat că România este guvernată şi este stabilă.
”În acest moment am reuşit performanţa de a ne împrumita la dobânzi negative (...) România este guvernată. PSD se comportă iresponsabil. De patru luni de zile le cer să nu mai voteze legi populiste, ieri au votat o astfel de lege”, a afirmat fostul premier desemnat.
”Mandatul meu era de a ne duce la alegeri anticipate. L-am acceptat împreună cu partenerii din opoziţie. Mai sunt unii care s-au răzgândit.”, a declarat Florin Cîţu.
El a reafirmat că nu putea deveni pemier cu voturile PSD şi ALDE, acest lucru fiind inacceptabil pentru el.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.