Premierul Florin Cîţu a afirmat, luni seară, că trebuie să aibă întotdeauna ca obiectiv ca această guvernare să fie una bună, perfectă şi să ia decizii care să asigure funcţionarea coaliţiei şi obţinerea de rezultate bune pentru cetăţenii României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Florin Cîţu s-a referit luni seară, la TVR, la situaţia din Coaliţie. 
 
“Coaliţia merge mai departe, iar cel mai mare vot de încredere a fost dat de Standard & Poor’s prin care a spus că perspectiva României în ceea ce priveşte macroeconomică trece de la negativ la stabil. În aceste condiţii suntem încă în pandemie. Nu ştiu dacă alte state din Europa au primit acelaşi vot de încredere”, a declarat premierul.
 
Întrebat cum mai sunt relaţiile în Cabinet, dacă mai pot apărea disensiuni în Coaliţie, premierul a răspuns: “Coaliţia a funcţionat bine şi până acum dovadă este votul de încredere pe care l-am primit de la Standard & Poor’s, dar eu trebuie să am întotdeauna ca obiectiv ca această guvernare să fie bună, să fie perfectă şi voi lua întotdeauna acele decizii care vor asigura funcţionarea coaliţiei şi rezultate bune pentru toţi cetăţenii României”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.