Premierul Florin Cîţu a scris pe Facebook, după ce a fost la spectacolul-pilot ”Dineu cu proşti”, la Teatrul Naţional, că ”o zi care a început wow” se termină la fel, subliniind că astfel de spectacole sunt posibile pentru că şi iubitorii de cultură au înţeles că singura soluţie este vaccinarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”O zi care a început wow şi se termină la fel. Mi-a făcut o mare plăcere să merg, în această seară, la evenimentul-pilot, "Dineu cu proşti", la Teatrul Naţional Bucureşti. Astfel de spectacole sunt posibile pentru că şi iubitorii de cultură au înţeles că singura soluţie este vaccinarea”, a scis Cîţu pe Facebook.

Premierul Florin Cîţu a anunţat sâmbătă dimineaţă pe Facebook că a făcut deja o plimbare fără mască şi îşi întreba cititorii cum a fost pentru ei prima zi fară mască în spaţii deschise. 

”Cum este pentru voi prima zi fară mască în spaţii deschise? Eu deja am făcut o plimbare la prima ora până la cafea şi a fost wow”, scria premierul.

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.