Preşedintele Senatului, liderul PNL Florin Cîţu, aflat în vizită în SUA, anunţă, într-o postare pe Facebook, că s-a întâlnit cu membri ai comunităţii de români, despre care afirmă că, deşi sunt la distanţă de câteva mii de km de ţară, au rămas conectaţi şi contribuie la dezvoltarea şi modernizarea României, el apreciind că o relaţie puternică cu diaspora este importantă pentru transferul de know-how, prin experienţa şi prin bunele practici dobândite în afară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În fiecare ţară în care am locuit: SUA, Noua Zeelandă, Luxemburg, primul lucru pe care l-am făcut a fost să caut comunitatea de români. M-am bucurat să mă întâlnesc ieri cu membrii comunităţii româneşti din DC, Maryland şi Virginia. Sunt oameni care, deşi sunt la distanţă de câteva mii de km de ţară, au rămas conectaţi şi contribuie la dezvoltarea şi modernizarea României. Este important să dezvoltăm o relaţie puternică cu diaspora pentru transferul de know-how, prin experienţa şi prin bunele practici dobândite în afară", scrie Cîţu pe Facebook..
El afirmă că le-a transmis acestora că sunt foarte importanţi în cadrul Parteneriatului Strategic România - SUA şi că toţi românii din SUA pot contribui la consolidarea şi promovarea acestuia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.