Schimbare de atitudine a noului lider al PNL, Florin Cîţu, la adresa lui Ludovic Orban. Acesta a afirmat, joi, că speră ca acesta să treacă peste supărarea legată de pierderea şefiei partidului şi a că fostul preşedinte al PNL poate să aibă intervenţii constructive în ceea ce priveşte conducerea PNL, în perioada următoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele PNL a arătat că noua conducere a PNL a venit după votul din Congres, un Congres cu 5.000 de oameni, în care au participat cei mai mulţi delegaţi şi care este cel mai legitim congres al partidului. ”Să spui că votul acestor oameni, membri ai PNL, a fost fraudat, este o jignire pe care o aduci membrilor PNL. Sunt oameni care au venit acolo şi şi-au exprimat votul, independent, 40% au votat pentru domnul Orban, 60% care au votat pentru mine şi echipa mea, deci a fost o competiţie transparentă pe care a văzut-o toată lumea, patru luni de zile, care la final a avut un rezultat”, a comentat Florin Cîţu. El a menţionat că înţelege supărarea fostului preşedinte al PNL, Ludovic Orban şi speră să treacă peste acest moment. ”Continui să cred că va trece peste acest moment, pentru că experienţa politică a domniei sale este una care poate să ajute PNL în perioada următoare, sunt sigur că poate să aibă intervenţii constructive în ceea ce priveşte conducerea PNL, în perioada următoare”, a mai spus Cîţu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.