Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, miercuri, despre anunţul lui Marcel Boloş că a acceptat să preia funcţia de ministru al Digitalizării, că el nu i-a făcut această propunere şi că aştepta o propunere din partea colegilor din Ardeal. Liderul PNL a arătat că va fi o şedinţă a conducerii PNL, joi, în care se va lua o decizie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aici am văzut câteva comentarii bizare. Eu nu i-am făcut această propunere domnului Boloş. Eu aşteptam o propunere din partea colegilor din Ardeal”, a spus Cîţu, întrebat despre afirmaţiile lui Marcel Boloş.

Preşedintele PNL a menţionat că partidul va avea un BPN mâine, în care se va lua decizia privind portofoliul Cercetării şi Digitalizării.

”În BPN se va lua o decizie cine va fi propunerea, aştept propunerea cu susţinerea respectivă, să fie, bineînţeles, o propunere politică, şi după aceea vom decide”, a spus el. 

”Mâine voi vedea propunerea colegilor mei din Ardeal şi apoi vom vedea”, a mai spus Cîţu, întrebat dacă noul ministru trebuie să fie membru PNL. 

Fostul ministru al Fondurilor Europene Marcel Boloş a confirmat, marţi, că a acceptat propunerea colegilor săi liberali pentru a deveni următorul ministru al Digitalizării. Boloş susţine că, dacă nu va avea rezultate, se va retrage.

 
 

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.