Premierul Florin Cîţu a declarat, marţi, că nemulţumirea lui Ludovic Orban că România nu se află în primele 16 state cărora li s-a aprobat PNRR ”pare o retorică PSD”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florin Cîţu fost întrebat, marţi, ce părere are despre afirmaţia preşedintelui Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, care s-a declarat nemulţumit de faptul că România nu se află în primele 16 ţări cărora le-a fost aprobat Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă: “Nu am văzut, dar nu cred că putea să aşa ceva pentru că pare o retorică PSD. Până nu văd aceste declaraţii, nu pot să comentez. Pare mai mult o declaraţie a PSD decât a preşedintelui PNL”.

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea Guvernului, liderul PNL, Ludovic Orban, a răspuns: "E loc de mai bine, întotdeauna".

"Nu suntem printre primele 16 ţări cărora li s-a aprobat PNRR-ul şi aicea readuc aminte că nou am elaborat un PNRR pe care deja îl şi transmisesem spre negocieri informale la nivelul Comisiei Europene, care a fost schimbat fundamental, şi iată că nu suntem în primele 16 ţări cărora li s-a aprobat PNRR-ul şi care deja au trageri”, a afirmat Ludovic Orban, luni seară, la Digi 24.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.