Liberalul Florin Cîţu a declarat marţi, despre votul din comisiile parlamentare privind numirea sa la Finanţe, că a fost un vot politic, iar interpretarea preşedintelui PSD al comisiei a fost că votul de 19 - 19 este negativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”A fost un vot politic, în primul rând. Interpretarea preşedintelui a fost că este un vot negativ. Cred că am reuşit să răspund tuturor întrebărilor. Unele întrebări nu-şi aveau sensul ”, a spus Cîţu la ieşirea de la audieri.

Referitor la ironiile şi disputele cu actualul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, Cîţu a precizat că încă de la începutul dezbaterilor a cerut ca tonul să fie unul decent, dar se pare că nu se poate.

”Şi apoi ne întrebăm de ce imaginea Parlamentului este cea care este”, a. comentat el, criticând reacţiile lui Eugen Teodorovici, continuând: ”Nu eu sunt cel care trebuie să-l evalueze pre preşedintele executiv al PSD, ci alegătorii”.
Conform lui /florin Cîţu, lucrurile la Ministerul Finanţelor au scăpat de sub control.
”Nu ştim cât este deficitul, deşi suntem în noiembrie. Ne angajăm să respectăm tratatele”, a subliniat el.
În ceea ce priveşte vouchere de vacanţă,Cîţu a susţinut că nu a spus niciodată că ar trebui eliminate.
”Spuneam că aceste lcururi nu există în sistemul privat. Dacă ar trebui să avem aceeaşi măsură, întrebarea era dacă trebuie introduse şi în sectorul privat”, a explicat senatorul liberal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.