Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat dacă a primit rapoartele Corpului de Control privind incendiile de la Institutul Matei Balş şi Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, că a cerut să fie reanalizată situaţia la Piatra Neamţ şi că a primit raportul privind ce s-a întâmplat la Matei Balş, iar unele lucruri au fost demarate. El a adăugat că „în cazul în care există probleme de natură penală, ele vor merge exact către instituţiile respective”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Unele dintre rapoarte, am primit Matei Balş. Piatra Neamţ, eu vreau să vă aduc aminte că la Piatra Neamţ am trimis şi Inspecţia Economică. Am un raport preliminar cu care nu am fost foarte fericit, am cerut să se reanalizeze.Cel de la Matei Balş îl am. Unele lucruri au fost demarate. Aşa cum am spus de fiecare dată, rapoartele pe care le primesc de la Corpul de Control sau Inspecţia Economică, în cazul în care există probleme de natură penală, ele vor merge exact către instituţiile respective. O să văd ce pot să fac public din aceste rapoarte şi le vom face publice”, a afirmat Florin Cîţu, chestionat la finalul şedinţei de Guvern dacă a primit rapoartele privind evenimentele de la Piatra Neamţ şi Matei Balş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.