Prim-ministrul Florin Cîţu a precizat că informaţia potrivit căreia UDMR nu ar fi de acord cu proiectul privind desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor în Justiţie care se află în Parlament, în procedură de urgenţă, deoarece atunci când a fost adoptată de către Guvern toţi partenerii de coaliţie au fost de acord cu forma aprobată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Are un calendar clar în Parlamentul României. Este în procedură de urgenţă şi eu nu cred că informaţia că partenerii noştri nu sunt de acord este corectă pentru că partenerii noştri fac parte din Guvern. Deci când s-a aprobat în Guvern forma au fost de acord. Că în Parlament poate vor fi amendamente de la toată lumea, asta este altceva, dar forma care a plecat din Guvern a fost aprobată de coaliţia de guvernare, iar cei din UDMR sunt membrii în coaliţia de guvernare şi parteneri în Guvern şi în momentul în care a fost luată decizia”, a explicat Florin Cîţu, marţi la Craiova, întrebat cum va trece prin Parlament proiectul privind desfiinţarea SIIJ având în vedere că UDMR are nemulţumiri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.