Premierul Florin Cîţu a precizat că, la şedinţa de joi a Guvernului, le-a mulţumit colegilor de la USR-PLUS pentru participarea la reuniunea Executivului. El a adăugat că aceştia au făcut un pas important în deblocarea situaţiei actuale şi a subliniat că „România trece printr-o perioadă dificilă şi este important ca toţi să fim aici pentru români”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În şedinţa de Guvern de astăzi (joi - n.r.), le-am mulţumit colegilor mei că au găsit tăria să treacă peste decizia pe care au luat-o ieri şi că au înţeles că e mult mai important să venim, să rezolvăm probleme importante pentru România. A fost mesajul meu pentru colegii mei şi le mulţumesc din nou. Au făcut un pas important în a debloca situaţia în care suntem astăzi”, a declarat Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă susţinută joi la Guvern.

Acesta a mai spus că ţara noastră trece printr-o perioadă grea şi este necesară şi importantă implicarea tuturor.

„România trece printr-o perioadă dificilă şi este important ca toţi să fim aici pentru români”, a completat premierul.

Preşedintele executiv al PLUS, europarlamentarul Dragoş Tudorache, a anunţat miercuri seară, că formaţiunea urmează să decidă dacă va participa sau nu la şedinţa de Guvern de joi, pentru că nu mai are încredere în premierul Florin Cîţu.

Ulterior, acesta a precizat, joi la Digi FM, că decizia miniştrilor USR-PLUS de a participat la reuniunea Executivului este una de responsabilitate, în contextul în care erau acte normative importante pe ordinea de zi, însă reprezentanţii Alianţei nu mai au încredere în Florin Cîţu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.