Premierul Florin Cîţu a afirmat că plata personalului medical care lucrează în centrele de vaccinare a întârziat nepermis de mult, iar coordonatorul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghiţă a trimis o notificare către Ministerul Sănătăţii, instituţie care a transmis că plata va fi făcută în următoarele zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am cerut ieri (luni -n.r.) domnului Gheorghiţă o inforrmare pe această temă. A trimis ieri o notificare către Ministerul Sănătăţii. Ministerul Sănătăţii a spus că se va face plata în următoarele zile. Da, e adevărat că a întârziat nepermis de mult”, a declarat Florin Cîţu, întrebat marţi la Craiova despre faptul că medicii şi asistentele din centrele de vaccinare au avertizat că nu vor mai lucra de la 1 aprilie deoarece nu au fost plătiţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.