Premierul Florin Cîţu a afirmat, întrebat despre amânarea în mai multe rânduri a discutării în şedinţele de Guvern a memorandumului privind evaluarea activităţii miniştrilor, că miercuri a primit aproape toate fişele de la ministere, însă doreşte să se uite pe el şi apoi documentul va fi introdus pe ordinea de zi a şedinţei Executivului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Memorandumul este în evaluare”, a declarat Florin Cîţu, întrebat la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului dacă toţi miniştrii au trimis fişele de evaluare privind activitatea la ministere.

Chestionat când va avea loc evaluarea trimestrială, în contextul în care memorandumul a fost amânat în mai multe rânduri, premierul a răspuns: „L-au amânat pentru am vrut să văd eu exact ce au primit până acum şi când îl vor aduce în şedinţa de Guvern, după ce am o analiză a tuturor fişelor pe care le-am primit. Astăzi cred că am primit aproape toate fişele, dar vreau eu să mă uit eu la ele, şi apoi îl vom pune pe ordinea de zi”.

Întrebat mai departe când ar putea fi prezentate primele rezultate ale evaluării, şeful Guvernului a replicat: „Haideţi întâi să îl punem pe ordinea de zi şi după aceea discutăm”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.