Florin Cîţu a afirmat, întrebat sâmbătă despre consilierul local al PNL implicat în agresarea verbală şi fizică a unei femei, la o şedinţă de consiliul local, că acesta a fost suspendat din toate funcţiile politice de către liderul PNL Ilfov, iar dacă se dovedeşte a fi vinovat, atunci acesta va fi exclus din partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu vreau să vă spun că nu tolerăm în PNL violenţe nici verbale, nici fizică de niciun fel. I-am cerut preşedintelui PNL Ilfov să ia cele mai drastice măsuri.  L-a suspendat din toate funcţiile politice. Nu ştiu dacă este destul. Ştiu că este o anchetă în desfăşurare. Dacă ancheta demonstrează că acest consilier a fost de vină, trebuie exclus imediat”, a afirmat Florin Cîţu, sâmbătă într-o conferinţă de presă. 

Reacţia vine după ce reprezentanţii USR au afirmat că o consilieră locală din Mogoşoaia, Felicia Ienculescu-Popovici, a fost agresată verbal şi fizic, joi seară, la o şedinţă, de către doi consilieri locali - Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP), unul dintre ei spunându-i că „şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile”. Felicia Ienculescu-Popovici anunţă că a depus plângere la Poliţie.

De asemenea, consilierul local al PMP Dinu Gheorghe, implicat în incidentele de la Mogoşoaia, a demisionat din partid.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.