Congresul Partidului Naţional Liberal, programat în 25 septembrie, se va desfăşura cu respectarea tuturor condiţiilor necesare, a afirmat premierul Florin Cîţu. El a arătat că participanţii urmează să poarte masca de protecţie şi vor prezenta şi certificatul verde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Avem recomandare de la specialişti care spun că, dacă se respectă toate normele, şi avem acolo 15.000 de metri pătraţi, asta înseamnă că fiecare persoană, dacă vin 5.000 de delegaţi, respectăm cei trei metri pătraţi pentru fiecare persoană. Vor fi măşti, cu certificat verde şi cu centru de testare. Toate condiţiile vor fi respectate, de siguranţă, ca să poată să fie desfăşurat acest congres în condiţii de siguranţă. Nu e un eveniment care se întâmplă în fiecare zi, este un lucru care se întâmplă o dată la patru ani, deci se poate face, dar cu respectarea tuturor condiţiilor”, a declarat joi, Florin Cîţu.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Congresul PNL este programat în 25 septembrie, iar pentru funcţia de preşedinte al partidului s-au înscris Ludovic Orban şi Florin Cîţu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.