Premierul Florin Cîţu anunţă că săptămâna viitoare reprezentanţii Guvernului vor merge în ţară, la centre de vaccinare, pentru a sprijini campania de imunizare. "Săptămâna viitoare vom face o acţiune, un fel de şedinţă de Guvern în stradă, în care toţi vom fi şi vom vorbi cu cetăţenii, le vom răspunde la ce întrebări au, după ce ies de la vaccinare", adaugă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că săptămâna viitoare vom avea tot Guvernul în stradă, în ţară, miniştri şi secretari de stat la centre de vaccinare, trebuie să se implice tot Guvernul direct în această campanie", a declarat, luni, Florin Cîţu.

El a afirmat că reprezentanţii Executivului vor discuta cu oamenii, după vaccinare.

"Săptămâna viitoare vom face o acţiune, un fel de şedinţă de Guvern în stradă, în care toţi vom fi şi vom vorbi cu cetăţenii, le vom răspunde la ce întrebări au, după ce ies de la vaccinare", a arătat Cîţu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.