Premierul Florin Cîţu a avut o convorbire miercuri cu omologul israelian Benjamin Netanyahu despre stadiul campaniilor de vaccinare din România şi Israel. Şeful Guvernului a adus un omagiul pentru victimele Holocaustului şi a transmis că ţara noastră cinsteşte memoria celor asupriţi şi respinge puternic orice formă de discriminare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi am avut prima convorbire telefonică cu omologul meu israelian, Benjamin Netanyahu. Dincolo de evocarea relaţiilor bilaterale excelente dintre România şi Israel, am discutat despre stadiul campaniilor de vaccinare din ţările noastre. Convorbirea cu prim-ministrul Netanyahu a avut loc, deloc întâmplator, de Ziua Internaţională a Victimelor Holocaustului. Pe lângă omagiul adus victimelor Holocaustului, i-am transmis omologului meu că România cinsteşte memoria celor asupriţi şi respinge puternic orice formă de discriminare.
 
În conversaţia de astăzi, împreună cu prim-ministrul Netanyahu, am reconfirmat o veche realitate, aceea că România şi Israel împărtăşesc multe valori comune. Sunt convins că relaţia dintre ţările noastre va evolua în continuare într-un ritm bun”, a scris Florin Cîţu miercuri pe Facebook.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.