Premierul Florin Cîu a afirmat, vineri, referindu-se la avizarea PNDL 3 de către Ministerul Justiţiei, că încă din 17 august direcţia de specialitate a emis un punct de vedere, însă adresa nu a fost semnată de către ministru. ”Aş vrea să vad dacă acesta este un abuz de funcţie”, a declarat Cîţu, cerând ca situaţia să fie verificată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În 17.08, direcţia de specialitate a avizat proiectul care ajunsese la MJ, adresă care a rămas la cabinetul ministrului, nu a fost niciodată semnată. Aş vrea ca cei care se ocupă să vad dacă acesta este un abuz de funcţie, să investigheze această situaţie să vadă dacă nu cumva acest proiect a fost reţinut intenţionat, a declarat, vineri, Floirn Cîţu, la finalul şedinţei de Guvern.  

Premierul a anunţat că a cerut ministrului interimar să verifice.  

”Am cerut şi domnului ministru ă verifice cine sau cum ajung în spaţiul public documente oficiale. Este inadmisibil să iasă aşa document oficiale din ministere şi nimeni să nu fie responsabil pentru asta”, a mai declarat premierul.  

Fostul ministru al Justiţiei stelian Ion a afirmat, în repetate rânduri, că proiectul Anghel Saligny nu a fost avizat întrucât nu s-a primit la MInisterul Justiiei documentul oficial. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.