Premierul Florin Cîţu a declarat că îşi doreşte ca în următoarea sesiune parlamentară Legislativul să grăbească unele proiecte. El i-a criticat pe colegii săi parlamentari din arcul guvernamental, susţinând că aceştia trebuie să fie "mult mai rapizi" atunci când pe ordinea de zi există proiecte importante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Sper să nu ajungem acolo (la guvernarea prin Ordonanţe de Urgenţă – n.r.). Sper ca această sesiune parlamentară să fie diferită de cea de la începutul anului. Aştept ca toate proiectele întârziate anul trecut - şi aş începe cu cel care abrogă legea Partidului Social Democrat care interzicea investiţiile străine în companiile româneşti - să fie grăbite şi după aceea toate celelalte”, a afirmat Florin Cîţu, joi seară, la TVR.
 
Florin Cîţu i-a criticat, în aceeaşi emisiune, pe colegii săi din arcul guvernamental. 
 
"Dacă aş putea să am o critică pentru colegii mei din Parlament – că şi eu sunt parlamentar – totuşi, suntem o coaliţie care guvernează. Când avem lucruri importante, proiectele de lege ar trebui să treacă mult mai rapid din Parlament. (...) Deci ar trebui să fie mult mai rapizi”, a afirmat primul ministru.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.