Premierul Florin Cîţu anunţă că Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny" va fi aprobat săptămâna viitoare în şedinţă de Guvern, înainte ca rectificarea bugetară să fie aprobată. El susţine că reprezentanţii USR-PLUS doresc dezvoltarea României şi, în condiţiile în care criteriile propuse de reprezentanţii USR au fost acceptate, programul ar trebui votat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat dacă i-a convins pe cei de la USR-PLUS să susţină programul, premierul Florin Cîţu a afirmat că cei de la USR-PLUS nu vor fi vreodată împotriva dezvoltării României.
 
"Îi cunosc pe colegii de la USR. Niciunul dintre ei nu va veni niciodată împotriva dezvoltării României. Înţeleg lupta politică, dar să ştiţi că toţi îşi doresc dezvoltarea României. I-am văzut în negocierile pentru PNRR cu tot felul de programe sociale, ca să ajute comunităţile locale. (....) Doresc să facă tot felul de sisteme sociale ca să-i ajute pe acei nevoiaşi. Nu cred că în interior, sau cred cu adevărat retorica că s-ar opune cu adevărat unor programe care înseamnă investiţii în comunităţile locale. Dar înţeleg lupta politică”, a susţinut el.
 
Cîţu a adăugat că a fost de acord cu toate criteriile propuse de fostul ministru al Finanţelor Anca Dragu cu privire la acest program, iar în opinia sa programul ar trebui aprobat săptămâna viitoare.

În 11 august, prim-ministrul Florin Cîţu anunţa că Guvernul a avut, în primă lectură, Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, care va avea un buget de 50 de miliarde de lei şi se va întinde pe o perioadă de minim 6 ani.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.