Managerul Spitalului Universitar Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, candidat PSD-PNL la Primăria Capitalei, a vorbit în emisiunea Insider Politic, de la Prima TV, despre contracandidaţii săi. Despre Nicuşor Dan, Cîrstoiu spune că e un om inteligent, dar „un primar de nota 4”. În privinţa lui Cristian Popescu Piedone, medicul spune că acesta e singurul primar care nu i-a răspuns niciodată la telefon. „Sunt mult mai şarmant decât domnul Piedone”, mai spune candidatul PSD-PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cîrstoiu a povestit că Primăria nu a asigurat în niciun fel plata utilităţilor spitalului, cu toaletează pomii, nu face nimic pe spaţiile Primăriei care deservesc spitalul, nu a strâns nici măcar zăpada. 
„Cel puţin la Spitalul Universitar nu am simţit prezenţa domnului primar. Ba, mai mult, cred că este singurul primar de sector care nu mi-a răspuns niciodată la telefon. Probabil că plimba roaba, probabil. În schimb ce pot să vă spun este că domnul primar Ciucu de fiecare dată ne-a asigurat tot sprijinul”, a afirmat Cîrstoiu. 
El spune că Primăria sectorului 5 nu a oferit niciun fel de ajutor Spitalului Universitar atunci când preşedintele Comisiei Europene şi o delegaţie de la Bruxelles a vizitat spitalul, ajutorul venind din partea primarului sectorului 6. 
El spune că susţinătorii „şi ai PSD-ului, şi ai PNL-ului sunt de partea” sa.
„Sunt mult mai şarmant decât domnul Piedone”, mai spune Cîrstoiu.
Despre Nicuşor Dan, Cîrstoiu spune că e un om inteligent dar „un primar de nota 4”. 
„Si am dat note toată viaţa mea”, adaugă Cîrstoiu, în acest context.
Acesta a evitat, în schimb, să noteze activitatea Gabrielei Firea ca primar, spunând: „notele le ţin doare pentru elevii corigenţi”.
Cîrstoiu mai spune şi că nu crede în sondajele de opinie: „Dacă ar fi să cred în sondaje, v-aş spune: Hai să nu mai face alegeri de azi, hai să punem oameni în funcţii publice după cum arată sondajele”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.