Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL pentru primăria Capitalei, susţine că, în afara Bucureştiului, oraşul său preferat este Atena. „Era o ruină, un şantier înainte de Jocurile Olimpice şi e un oraş admirabil, care-şi menţine dezvoltarea durabilă. Asta trebuie să facă un primar”, a susţinut Cîrstoiu la Prima Tv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălin Cîrstoiu a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, care e oraşul său preferat.

”Bucureşti”, a răspuns medicul.

În afară de Capitala României, Cătălin Cîrstoiu admiră oraşul Atena.

”Este un exemplu de dezvoltare urbană durabilă. Jocurile Olimpice de la Atena (2004) au fost o cotitură  în evoluţia acestui oraş. Era o ruină, un şantier înainte de Jocurile Olimpice şi e un oraş admirabil, care-şi menţine dezvoltarea durabilă. Asta trebuie să facă un primar. Trebuie să aibă inteligenţa, împreună cu guvernul, să fie susţinut şi să atragă ceva care să schimbe faţa unui oraş. Să atragă emoţie, să atragă un eveniment, asta trebuie”, a comentat Cătălin Cîrstoiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.